Без съмнение една жена е красива на всяка възраст. Но към

...
Без съмнение една жена е красива на всяка възраст. Но към
Коментари Харесай

4 основни грешки на жените след 50 години, с които се състаряват и заприличват на бабички!

Без подозрение една жена е красива на всяка възраст. Но към този израз може да се добави спогодба – в случай че тя не се е изоставила, а продължава да се грижи за себе си. Понякога се усещаме единствено обичани баби, единствено домакини, забравяйки, че на първо място сме дами – както на 50, по този начин и на 60 години.

Стилистът и гримьор Наталия Демеева приказва за главните неточности, които вършат дамите след 50 години, които им прибавят години към възрастта:

1. Грим

Плътното тонално покритие акцентира всяка гънка и дипла. Не би трябвало да избирате прекомерно мрачен звук – той състарява. И прекомерно светлият бледен звук на тона придава мъчителен вреден тип. Струва си да обърнете особено внимание на веждите – сивите или прекомерно дебели неоформени вежди наподобяват неподредени. Старата наклонност с черен молив за вежди също състарява лицето. Ярки сенки, седефено червило, нападателен руж също би трябвало да бъдат сменени с по-спокойни естествени освежаващи цветове. Черната течна очна линия би трябвало да бъде изключена от грима на очите, защото кожата на клепачите към този момент не е толкоз еластична и най-вероятно очната линия ще наподобява крива и ще се трансформира в акордеон.

2.Маникюр

Понякога дамите след 50 години не помнят за ръцете си, изключително в случай че са домакини, а не офис чиновници. Ръцете, като лицето, издават възрастта. Следователно те би трябвало да бъдат добре поддържани. Твърде дългите и ярки нокти наподобяват смешно, само че хубавите дискретни цветове ще добавят визията ви. Специално внимание би трябвало да се обърне на овлажняването на кожата: използвайте подхранващ крем освен през нощта, само че и денем

3. Облекло

Много дами след 50 стартират да носят „ облекла на баба “: прекомерно тъмни или ярки „ крещящи “ неща, огромни щампи, кормила, пайети, евтини тънки трикотажни произведения. Образът би трябвало да е зрял, спокоен, убеден и съвременен. Опитайте се да изберете неща, които акцентират мощните ви страни, а не слабите. Изберете приятни и благородни цветове, стилни стилове и добра материя.

4. Прическа

Стилистът Н. Демеева предлага да намерите добър коафьор, който няма да ви направи баба.

„ Знам, че непрофесионалните фризьори употребяват старомоден метод в работата си – подстригват всичките си клиенти на 50 „ като момче. “ Това е безвкусно и извънредно скучно. Трябва да се вгледате по-внимателно във всяка жена, да оцените нейния външен тип, черти на лицето и намерите тази прическа и цвят на косата, които ще я създадат малко по-щастлива. Намерете си добър коафьор, с него можете да изглеждате с 5 години по-млади. “ казва стилистът.

Забравете за прекомерно късите фасул прически, а сивата коса би трябвало да бъде боядисана. Прическата не би трябвало да е старомодна, не позволявайте прекомерно наново израстване на корените. Ако имате дълга коса, научете по какъв начин да я оформяте вярно.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР